by_mami Admin
Mesaj Sayısı : 793 Rep Gücü : 2270 Kayıt tarihi : 01/04/09 Yaş : 29 Nerden : erzurum
Coins Coins: 50
| Konu: TARİHİMİZİN FUTBOL GAFLARI Perş. Ağus. 20, 2009 2:39 pm | |
| TARİHİN GAFLARI
"Goooollll!hem penaltı hem gol!!!"
İlker Yasin _________________________________________________________ "Rüştü cepheden gol yemez"
Ziya Şengül (Barcelona-F.Bahçe maçının son dakikasında Rivaldo frikik kullanırken) _________________________________________________________ "Amokachi mal varlığını içine soktu."
Ümit Aktan (Kocaeli-Beşiktaş maçında Amokachi altın zincirini formasının içine sokunca) _________________________________________________________ "Evet Sayın seyirciler elin zencisi, elin Arap'ı hat-trick yapıyor, bizim Hakan'ımız, bizim Oktay'ımız uyuyor!"
İlker Yasin (Belçika-Türkiye maçında Oliviera hat-trick yapınca) _________________________________________________________ "Futbolum yakışıklı"
Ali Eren Beşerler _________________________________________________________ "Kendi yarı sahana geç de başlayalım!"
Metin Tekin (Hakem Serdar Çakman'ı protesto ederken) _________________________________________________________ "Engin abi istese o topu tutabilirdi!"
Recep Çetin (Malmö maçında kendi kalesine attığı golden sonra) _________________________________________________________ "Ben Brazilya Milli Takımında oynuyor muyum ?"
Ali Tandoğan (Aurelio ve Milli Takım hakkında) _________________________________________________________ "Alırız!"
Elaziğspor Başkanı Baki Aydın ("Elazığspor’un kondisyonu yok" diyen muhabire yanıtı.) _________________________________________________________ "Ağzınla kuş tutsan... Ne kuşu?! Ejderha tutsan bunlara yaranamazsınız"
Ahmet Çakar _________________________________________________________ "Schmeichel değil bütün maykıllar gelse bu topu ordan çıkaramazdı sayın seyirciler!"
Ümit Aktan (M.United-G.Saray maçında Arif'in golü sonrası) _________________________________________________________ "Liverpool kalemize akın akın geliyor. Yüreğimiz ağzımıza gelmekten, ağzımızda yer kalmadı sevgili seyirciler"
Ertem Şener (Liverpool-G.Saray maçı) _________________________________________________________ "Cordoba topu kucağına alma yetkisi olan iki adamdan biri, diğeri Recep"
Ümit Aktan _________________________________________________________ "Kefen giyerim Galatasaray forması giymem"
Elvir Baliç _________________________________________________________ "Bir ara topu tutmuştum ve İngiliz taraftarları ayağa kalkıp beni alkışlamışlardı"
Yaşar Duran (8-0'lık İngiltere maçı sonrası) _________________________________________________________ "Umarım çocukları Mine’ye benzer"
Ümit Karan (Volkan Arslan'ın düğün töreninde) _________________________________________________________ "Ya bu bana p..evenk dedi!"
Steve Komphela (Emre Aşık için söylüyor.) _________________________________________________________ Spiker: "Ümit bundan sonraki hedefiniz ne?"
Ümit Özat: "Artık tek bir düşüncemiz var , o da Sparta Prag'ı , Sparta'da yenmek" _________________________________________________________ "Hepsi de birbirinden önemli hakemler, birbirinden önemli DÜDÜKLER!”
Bülent Ülgen _________________________________________________________ Rıdvan Dilmen: "Sevilla maçını izledin mi?"
Güntekin Onay: "“O maçın spikeri bendim!” _________________________________________________________ "Aziz Yıldırım başkanlığa geri dönmeli. Aksi bir durum iktidarsızlığa yol açar"
Burcu Esmersoy (Şener Erzik'in yaptığı açıklamayı bildirirken 'istikrarsızlık' yerine başka bir kelime kullanınca) _________________________________________________________ "Bir Fransız bir Almandan, bir Türk ve bir İngiliz takımlarının maçında özür diliyor"
Ümit Aktan (Manchester Utd-Galatasaray macinda Cantona Stumpf'a yaptığı faulden sonra özür dilerken) _________________________________________________________ "Walsh ikinci yarı çok etkisiz, kendisini oyunda hiç göremiyorum"
Can Bartu (Beşiktaş maçını yorumlarken. Walsh ilk yarı oyundan çıkmıştır)( ohaaa yaa )) _________________________________________________________ "Vay anasını sayın seyirciler, bir gol daha yedik!"
Abidin Aydoğdu (8-0'lık Türkiye İngiltere maçında 8. gol sonrası) _________________________________________________________ "Bağırıyorummm, haykırıyorummm hatta sevinçten çıldırıyorum!"
Ercan Taner (G.Saray-Leeds United maçı bitişi) _________________________________________________________ "Sahadaki karların tamamı temizlenememiş, buradan bakıldığında saha yoğurtlu ıspanak gibi görünüyor"
Ümit Aktan _________________________________________________________ "Maçın bitmesine 20 dakika kalmasına 10 dakika var."
İlker Yasin | |
|