Konu: Kadınları Ne Zaman Bırakmalı:)) Perş. Ağus. 20, 2009 2:52 pm
Annem seninle tanışmak istiyor (Bırak) · Kendimi asmak istiyorum (Bırak) · Bugün kendimi yorgun hissediyorum (Bırak) · Yaa bu ayki telefon faturamı sen ödesen (Düşünme bile) · Zeynep’in erkek arkadaşının arabasını gördün mü? (Neee? Bırak tabiii) · Ben de mi o kıyafetten alsam (Koşarak uzaklaş) · Kendimi bu akşam ölecekmiş gibi hissediyorum (Bırak) · Evlenirsek ben ütü ve çamaşır olayına girmem (Bırak imkanın varsa kafa at yere düşerse tekme ile devam et) · Ayyy bu kıyafet sana hiç yakışmamışşşş (Sus ve başka bir tarafa doğru ıslık çalarak yürümeye başla) · Şakaların batıyoooo (Uçan tekme at) · Diş etlerimde iltihaplanma çıktı öpüşmeyelim bir süre olur mu hayatımmm?(Döner tekme at midesine) · Hayatım ben makyajımı yapıp aşağıya inicem deyip 2 saat gecikiyorsa (Gözüne parmağını sok) · Burnumu biraz kaldırtsam mı (Burnunu ısır) · Siz erkekler futboldan ne anlıyorsunuz (Koşarak omuz at) · Komik ayakkabılar giyiyorsa (Ben karışmıyorum bu kısma isteyen istediğinin yapsın) · Eski erkek arkadaşımla bir yemek yesem ne olur ki… hem bana önemli bir şey söyliyecekmiş çok merak ettim (Son sözlerin mi? Mezar taşı için biraz uzun oldu da…) · Başkalarının hikayelerini dinleyip de siz erkekler çok hayvansınız derse (Kafa göz dal ben suçu üzerime alırım) · Evlenince ben senin ayağına basıcam (Öyle bir tokat at ki Allah’ı şaşsın) · Ben eski hayatımda bir diktatörmüşüm biliyor musun (İstiklal marşını tersten söylet )) ama siz şeklini biliyorsunuz ) · Şu anda seninle konuşamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden) · Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (Patlamış mısırların hepsini zorla yedir yemezse burnundan sok) · Sevgililer gününde sana ayı alırsa (Kafa derisi kemerini süsülesin yada postu şömineni) · Ağzı açık yemek yediği zaman (Masayı kafasına fırlat sandalyeyi kır kafasında) · Özür dilerim geciktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa taş bul gerisini bırak içindeki hayvan bitirsin)